• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Четвъртокласници на гости

сряда, 11 май 2022 г.Вчера на гости ни беше випускът от четвъртокласници от НУ „Христо Ботев“, придружени от техните класни ръководители. Учениците участваха в открит урок с г-жа Пауникова, където отговаряха на различни въпроси за компютърното моделиране и наблюдаваха как се управлява робот. След това посетиха един от компютърните ни кабинети, където бяха посрещнати от г-жа Теодора Петрова и ученика Манол Димитров от 10.а клас. Ученикът им представи презентация за годишните сезони и тестова част към тях, на която трябваше да отговарят, маркирайки сами верния отговор на интерактивна дъска. Оттам се качиха в актовата ни зала, където гледаха и слушаха изпълнението на Еманоела от 2.б клас. След това взеха участие в лабораторно упражнение в химическата ни лаборатория с г-жа Вачкова. Г-жа Мехмедалиева пък им беше подготвила отборна игра, в която имаха за задача да се разделят на отбори, да намерят в пространството своите цветове балони и да подредят частите на пъзела в него. След загряващата игра дойде и най-очакваният момент, в който децата получиха урок по плуване от г-н Кирил Бъчваров. Всички си тръгнаха с подаръци и усмивки от прекараното време заедно.

 

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).