• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Нетрадиционно посрещане организира ректорът на Софийския университет проф. Иван Илчев на първокурсниците, които в четвъртък прекрачиха за първи път прага на Алма матер. В прав текст професорът им заяви, че не всички от тях стават за студенти. “Да бъдем реалисти - на някои от вас правото да се наричате студенти на българската Алма матер бе дадено донякъде в аванс”, каза той на церемонията по откриването на учебната година (последните приети са с бал 9 от възможни над 30 точки- бел. ред.). И изброи причините за това: демографската криза, нароилите се у нас вузове и големият брой абитуриенти, които учат в чужбина, където “обществото не говори, а работи за качествено висше образование”. След като поскрасти присъстващите младежи, ректорът все пак им пожела - “да сте достойни за това, което сте получили”.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).