• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Отново на училище

сряда, 15 септември 2021 г.

 

Откриването на учебната 2021-2022 г., макар и по-скромно заради мерките в условията на извънредна епидемична обстановка, не беше лишено от своята празничност и беше посветено най-вече на новодошлите – децата от подготвителна група, първокласниците и петокласниците. Гости на празника бяха ресорният зам.-кмет Розалина Русенова, Пламена Радевска –  член на съвета на училищното настоятелство, и представителите на Обществения съвет на училището: Снежана Паймакова, Светла Дичевска, Катерина Радевска. Поздравителни адреси изпратиха: проф. Николай Денков – министър на образованието и науката; Ирена Анастасова – председател на Комисията по образование и наука в 46-то Народно събрание; Донка Михайлова – кмет на община Троян и инж. Петко Пенков – председател на Общински съвет – Троян; Еленко Начев – началник на регионалния инспекторат по образование, гр. Ловеч; доц. Никола Драганов – директор на Технически колеж, гр. Ловеч.

 

В словото си директорът Иванка Цекова подчерта: „Смятам, че кризата ни принуди да осъзнаем, че образованието е нашата най-важна и безусловна ценност. И тази година СУ „Св. Климент Охридски“ е сред първите училища в областта по резултати от НВО и ДЗИ. И тази година ще посрещнем своите ученици с подобрена материална база. Искам да благодаря на Община Троян, която подкрепи два наши проекта, в резултат на което имаме обновена класна стая и ремонтиран санитарен възел на втория етаж.“ Г-жа Цекова се обърна и към учениците, които по обясними причини не са в училищния двор, а в класните стаи, като пожела на всички да трупат знания, защото знанието е сила.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).