• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Великденският ни базар

четвъртък, 25 април 2019 г.На 24 и 25-ти април във фоайето на училището се проведе традиционният Великденски базар, който ежегодно се организира от ученическия парламент към училището. На щанда ученици от парламента продаваха пъстро оцветени яйца, ръчно нарисувани картички и многообразни домашно направени сладки изкушения, които привличаха учители и ученици. Част от сувенирите бяха изработени от сръчните ръчички на малчуганите от ДГ „Синчец“ - група „Звънче“ и техните майки, a останалата част от предлаганите неща бяха дело на нашите ученици, родители и учители. Тазгодишната кауза на инициативата, която споделяме с партньорите ни от Община Троян, е да дарим събраните средства на дете с онкологично заболяване, което е наш съгражданин. Събраната сума ще бъде предадена в Община Троян на г-жа Валя Даскалова, която е главен експерт социална и здравна политика. Защото вярваме, че с отворени сърца ще подарим светлина на нуждаещия се в беда.

Мария Лекова

нататъкСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).