• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ИД Електронни медии

По случай патронния празник на СОУ „Св. Климент Охридски” - 25 ноември, 12-класниците от клуб „Дебати“ представиха демонстрационен дебат. Събитието се проведе в новооткрития Информационно-културен център. Мястото беше много подходящо за срещата и в същото време популяризира центъра, защото повечето хора влизаха там за първи път. Гости на дебата бяха родители на дебатьорите, училищни настоятели, общински съветници, учители, ученици, представители на медиите, приятели на училището ни от града. 

Темата беше: Това правителство ще изисква лиценз за родителство. В състезателния дебат печели отборът с повече аргументи, повече оборвания на чуждите аргументи и по-добра отборна линия. На демонстрационния дебат нямаше журиране. Участниците бяха шестима, съответно по трима в отбор. Отборът, условно наречен Правителство, е утвърждаващият. По жребий това бяха: Памела Монева (12.б), Габриела Ангелова (12.а) и Виктор Пейковски (12.б). Отборът, условно наречен Опозиция, е отрицаващият. Опозицията се представляваше от: Любомир Кирилов (12.а), Кристиян Стефанов (12.а) и Пламена Радевска (12.а). Със стартирането на дебата участниците изглеждаха леко притеснени, но по-късно станаха уверени в себе си и в опита си. Направи ми впечатление, че хората и в двата отбора бяха с усмивки на лице, без всякакви лоши чувства, което показва, че не са отишли толкова за победата, колкото да се забавляват. Както и да ги погледнеш, личеше, че имат опит, който искат да споделят с връстниците си и да покажат пред публиката.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).