• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Бъди грамотен” в Троян

понеделник, 12 май 2014 г.Троян беше част от Пролетния правописен маратон на образователния портал Академика БГ. Проявата е част от Националната кампания „Бъди грамотен“, която се провежда от 2009 г. и в която училището ни се е включвало през 2010 г. Идеята е да се стимулира правилното писане и да се утвърди грамотността като престижно умение. На 10 май, събота, пред сградата на читалището беше разположен специален пункт, където троянските ученици бяха поканени да направят кратки правописни тестове. Кампанията „Бъди грамотен“ се подкрепя от МОН. Министър Клисарова, също гост на града ни през този ден, приветства участниците и награди онези от тях, които бяха направили правописното препитване безгрешно.

Поздравления за всички наши възпитаници, които откликнаха на поканата и се включиха в симпатичната група грамотни троянски ученици, изпълнила съботния площад. Специални поздравления за безгрешните в попълване на правописния тест: Паулина Пенчева (12.а), Красимир Данаилов (12.б), Калина Нанкова (10.а), Габриела Ангелова (10.а), Таня Вълковска (10.б), Памела Недялкова (10.б), Ния Пауникова (4.а), Юлия Петрова (3.б), Тамара Йовевска (3.б), Миглена Пиперска (3.б), Ивелина Иванова (3.б).

Със специална репортерска задача на площада отидоха Памела Георгиева и Дениса Танкова от 6.б клас. Ето как те видяха събитието:

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).