• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Великденски базар

четвъртък, 6 април 2023 г.

 

 

"Любовта и добротата никога не са напразни, защото те благославят този, който ги получава, и онзи, който ги дава." 

На 6 и 7 април пролетта, великденското настроение, добрината и любовта към това, което правим, влязоха във фоайето на училището, напомняйки ни, че е време за добрини. И тази година всички шарени яйца, картички, сувенири и сладки неща по щандовете се продаваха с благотворителна кауза. Целта на базара е да усмихне няколко деца, които въпреки индивидуалните трудности запазват вярата си в чудесата и добрината. Партньори в каузата ни са ДГ „Синчец“, които дариха ръчно изработени изделия, и фирма „Еконт“, които подариха яйца и зайчета за оцветяване на най-малките от Подготвителната група. По време на събитието присъстваха и представители на фирма „Еконт“, които уважиха събитието и по време на базара обясняваха на посетителите за услугите, които предлагат. В ежедневието е важно да си напомняме да правим дребни неща от обич един към друг – да изработим нещо за някого, да приготвим любимите си сладки или просто да си подарим добри думи в картичка с пожелание са само малка част от това да вложим обич и да дадем на някого нещо от себе си.

Мария Лекова

 

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).