• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На Лазаровден в Орешак

събота, 8 април 2023 г.Мажоретният състав при СУ "Св. Климент Охридски" - гр. Троян с ръководител г-жа Румяна Дудева откри празника "Заедно на Лазаровден", който се проведе на площада в с. Орешак. Момичетата се включиха в програмата по покана на НЧ "Развитие - 1898 г." - с. Орешак по повод 125 години от създаването му и тържественото откриване на реновираната му сграда. 

За изключителната атмосфера допринесоха и самодейните състави към читалището, част от които са много наши ученици. Приповдигнатото настроение на гостите, жителите и участниците в събитието повлия дори на слънцето, което успя да се покаже иззад облаците и стопли празничния ден. Организаторите на празника бяха осигурили почерпка за мажоретките след изявата им и спазиха традицията на Лазаровден, раздавайки им яйца.

Веселка Пелтешка

 
 


 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).