• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


На 5 април в актовата зала на СУ “Св. Климент Охридски“ детската писателка Милена Димова представи пред учениците от първи и втори клас своя приказен спектакъл „Къде живее добротата“. Гостуването й бе по повод празника на детската книга. С много вълнение и жив интерес учениците  се включиха в приключението, наречено от самата авторка "Час  по фантазия". Разделиха се с приятелска прегръдка, добри пожелания и обещание да се срещнат отново преди лятната ваканция. Преди да си тръгне, авторката подари за училищната ни библиотека няколко бройки от своите детски книжки: "По пътя към училище", "Най-доброто предстои", "Чудесата са в природата", "На животните с любов".

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).