• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Дебат на музейния чардак

петък, 17 юни 2022 г.

На 17 юни, с любезното домакинство на Музея на занаятите, училищният клуб "Дебати" проведе традиционния си демонстрационен дебат, с който казва "Благодаря!" и "На добър час!" на поредния завършващ зрелостник. Тази година това е Ренета Дочева от 12.а клас. 

Двата отбора сблъскаха аргументи по темата добре ли е да се насърчава положително отношение към грешките в училищна среда. Те говориха за страха от грешка и провал, за любопитство, увереност, авторитети, посредственост, амбиция, самооценка и израстване, сравняваха модели за образователна среда в търсене на отговора как училището най-добре може да подготви успешни хора. 

Музейният директор Елеонора Авджиева ги поздрави за умението да водят цивилизован спор. Сред публиката бяха шестокласници, които вече са изкушени от предизвикателството да влизат в дебати и макар във ваканция, уважиха поканата на клуба. От името на СУ "Св. Климент Охридски" Ренета Дочева получи благодарствена грамота и книга, а дебатьорите ѝ засвидетелстваха своето ученическо приятелство. 








Страници в интернет, свързани с Троян и региона




Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).