• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 20.11.2019 г. за втори път Държавната агенция за закрила на детето връчи отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“. Основен критерий, по който се присъждат отличителните знаци, е приносът в грижата за децата и за дейности и инициативи, допринасящи за създаването на условия за тяхното пълноценно развитие. За отличието можеха да кандидатстват или да бъдат номинирани общини, юридически лица, доставчици на социални услуги за деца, детски градини, училища, центрове за специална образователна подкрепа и читалища. Наградените са определени от седемчленна комисия под ръководството на председателя на ДАЗД. В комисията участват представители на Консултативния съвет и Съвета на децата към ДАЗД, експерти, общественици, представители на медиите и други. Наградите се определят в съответствие с предварително разработени критерии по отделните категории. Отличителният знак се връчва за постижения в следните четири категории: Устойчиво развитие, Успешна промяна, Значима иновация, Значимо партньорство.

Училище „Св. Климент Охридски“ кандидатства и спечели второ място в категория за значима иновация. Награждаването на отличените се състоя на тържествена церемония в град София. На нея присъстваха министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и екипът му, Елеонора Лилова – директор на ДАЗД, Ваня Кастрева- представител на РУО София, много официални гости и представители на различни институции, ангажирани в работата с деца. При получаването на наградата споделих, че спечелването на наградата е повод за благодарност към оценените усилия и мотивация за повече инициативи, които ще направят децата щастливи.

Мария Лекова, училищен психолог

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).