• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


По повод училищния празник беше получен един неочакван, истински и много ценен „подарък“. Поздравлението не е писано за широка публика, лично съобщение до училищния директор е и го публикуваме с разрешението на неговия автор Теодора Димитрова. Теодора е завършила СУ „Св. Климент Охридски“, профил Природоматематически - информатика с интензивно изучаване на английски език, с класен ръководител Веселка Борджукова, през 2015 г. Следвала е Приложна лингвистика (английски и руски език) във Великотърновския университет, в момента учи магистърски степени Културен туризъм и Предучилищна и начална училищна педагогика.
Повярвайте ми, работата на всички ви е важна! Смело мога да заявя като ваша възпитаничка, че давате един много добър старт на всички деца! Разбира се, важи за тези, които искат да го приемат! Аз съм изключително доволна от знанията и отношението, които съм получила от нашето училище (все още го наричам така). Уменията, които придобих, ми служат вярно всеки ден, както в университета, така и в живота! Не го казвам просто така, а защото правя сравнение между себе си и други мои колеги, дошли от гимназии в големи градове. Не мислете изобщо, че като сте в един малък град и в едно малко обикновено училище, не правите големи и значими неща за децата в него - напротив! Когато успея да се прибера, задължително ще мина на посещение! Продължавайте гордо в същия дух и не губете вяра! 


Теодора Димитрова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).