• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 20 юни наши ученици взеха участие в научна конференция на тема „Материално и нематериално културно наследство на община Троян като потенциал за развитие на общността“. Тя се проведе в залата на община Троян. На конференцията присъстваха Донка Михайлова – кмет на община Троян, Ирена Тодорова -  изпълнителен директор на Регионален център за опазване на нематериално културно наследство в Югоизточна Европа под егидата на ЮНЕСКО, проф. Иван Христов, инж. Николай Хитров, йеромонах Стефан, майор инж. Дочо Николов и много други.

Участници от нашето училище бяха Стефан Петров и Борислав Доротеев от 7.в клас, които представиха презентация на тема "Художествена галерия в СУ "Свети Климент Охридски" – Троян". Другата презентация на тема "Изложбена зала в СУ "Свети Климент Охридски" – Троян“ бе представена от Ирина  Георгиева,  Райна  Райковска и Силвия  Симеонова от 6.б клас. През учебната година всички ученици се обучаваха в Занимания по интереси – Интерактивни презентации. Конференцията приключи в Музея на занаятите и участниците имаха възможността да го разгледат.

 Теодора Петрова


 Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).