• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Теодора, Елена и Веселка - безупречни в "Аз и числата" и "Аз и буквите"

Публикувано от Н. Генкова петък, 20 април 2018 г.


На 26 април за единадесета поредна година ще се проведе Национално финално състезание на Сдружение на българските начални учители (СБНУ) за ученици І–ІV клас. Организатори са Сдружение на българските начални учители (СБНУ) и Синдикат на българските учители (СБУ). Право на участие в Национално финално състезание на СБНУ имат ученици, получили максимален брой точки (50) в поне две от провежданите състезания.

От нашето училище класирани за финалното състезание са: Теодора Петрова Петрова - 1.б клас, Елена Ангелова Ангелова - 3.б клас и Веселка Димитрова Вълева - 4.а клас. Трите момичета имат по 50 точки в състезанията "Аз и числата" и "Аз и буквите".

Тестът "Аз и числата" включва задачи от учебното съдържание по математика, достъпни за всички ученици и подходящи за самостоятелна работа. Тестът "Аз и буквите" включва въпроси с отворен и затворен тип отговори от учебното съдържание по български език и литература. И в двата теста има логически задачи, до отговора на които децата могат да стигнат самостоятелно, както и забавни, съобразени с възрастта на участниците. Богатите илюстрации често са част от ключа към верните отговори.

Емилия Пауникова


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...