• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На добър час, випуск 2021!

петък, 14 май 2021 г.


На 14 май би последният звънец за момчетата и момичетата от випуск 2021. В своята реч директорът г-жа Иванка Цекова ги характеризира като ученици, които са изисквали много и ако може – веднага, но и много са дали на училището си, като подкрепи това с дълъг списък от имена. От името на зрелостниците говори Мария Ковачева: "Преди 12 години за първи път пристъпихме училищния праг. Срещнахме нови хора, научихме нови неща, осъзнахме силните и слабите си страни и намерихме нашето място в класната стая. Тогава всичко това изглеждаше едновременно плашещо и вълнуващо. Краят на средното ни образование обаче идва и ни носи възможност за едно ново начало. Днес прекрачваме прага на истинския живот, отново с уплаха и вълнение, но взимаме със себе си и уроците, научени тук". На изпроводяк зрелостниците получиха последни напътствия и благопожелания и с ръкопляскания бяха изпратени до входа на училищния двор.

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).