• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Любомир Кирилов - от вече завършилия 12.а клас - е от онези млади хора, които умеят да се възползват от възможностите на средата си. От три години е неизменен участник във всички събития на училищния клуб „Дебати“ и на Асоциация Дебати София, към която клубът е асоцииран член. Миналото лято инициира еднодневно обучение в Троян. През есента той и съученикът му Кристиян Стефанов създадоха градски дебатьорски клуб. Това лято двамата се заеха с амбициозната задача да организират национален дебатьорски турнир в Троян (9 - 11 септември), а на 10 септември училището ни ще бъде домакин на състезанията. Вече като студент в Техническия университет в София Любо планира да продължи да се занимава със състезателни дебати.

От 18 до 23 август, заедно с още 7 ученици от България, Любомир Кирилов участва в международен дебатьорски форум в Литва, събрал над 150 млади хора от цяла Европа под общата тема „Миграция“. Срещата бе част от проекта „Заплахи за демокрацията и човешките права“, координиран от международната дебатьорска асоциация IDEA. ТУК можете да прочетете неговия разказ за престоя му в балтийската държава (препечатка от вестник "Троян 21"). 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).