• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни
Дни преди официалното връчване на дипломите на випуск 2014-та се обърнахме към зрелостниците, постигнали максималния резултат отличен (6) на някой от държавните зрелостни изпити. Попитахме ги чувстват ли се специални, кой фактор най-много е допринесъл за личния им резултат, какви шансове им дава оценката при кандидатстване във ВУЗ, с какви други задачи ги е научило училището да се справят като за отличен и какво ще посъветват по-малките ученици, на които зрелостните изпити предстоят. По-долу вижте какво отговориха възпитаниците на г-жа Миглена Кюркчиева (Български език и литература) и г-жа Благомирка Фискучева (Математика). Прави впечатление една ключова дума, използвана от всички – труд. Както и един усмихнат зрелостнически съвет от позицията на опита и успеха: "Имали сте 12 години за подготовка - готови сте!"


СТОЙЧО МЛАДЕНОВ, 12.в
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).