• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниПочти 30000 лева ще влязат в училището ни по Национална програма „Модернизация на материалната база в училище“ на МОН. Одобрени са и трите дейности, за които СОУ „Св. Климент Охридски” е кандидатствало пред Образователното министерство по модул „Подобряване на училищната среда”. За дейност „Учебни материали и пособия, спортно оборудване” финансирането ще е за 5020 лева, за дейност „Учебно оборудване и обзавеждане” - 22000 лв. и за дейност „Подмяна на подови настилки” - 2800 лв.

Информация за програмата училището ни е получило от РИО-Ловеч и от Община Троян. Г-жа Цекова е възложила изготвянето на проектната документация на пом.-директора г-н Николай Марков, негов помощник е била г-жа Таня Младенова. Краткият коментар на училищния директор е: „Аз съм удовлетворена, направили сме необходимото, одобрени сме – постепенно, щом работиш с екип, нещата се случват.” Най-вероятно СОУ „Св. Климент Охридски” ще посрещне 30-годишния си юбилей с още по-подобрена училищна среда.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).