• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Ново изключително признание за своята поезия получи 12-класникът Стойчо Младенов. След като през ноември той стана победител в Националния младежки конкурс за поезия „Веселин Ханчев”, днес (9 май) в Бургас му беше връчена първа награда в раздел Поезия на Националния литературен конкурс „Петя Дубарова“. Тази година конкурсът на името на момичето, чиито стихове са любими на няколко поколения българи, е привлякъл рекорден брой участници – 214. Журито е  било в състав: Кристин Димитрова – поет, писател и публицист; поетите Калин Донков и Иво Рафаилов; критикът и публицист Марин Бодаков; адвокат Елка Стоянова, която също е поет и писател. Всички най-добри произведения се публикуват в сборника „Петя - пристан зелен”, който е ежегоден и е неизменна съпътстваща част от конкурса. Предвижда се сборникът да има и електронен вариант. Очаквайте поредно интервю със Стойчо, както и публикуване на наградените стихотворения. (Интервюто със Стойчо след конкурса "Веселин Ханчев" можете да видите ТУК.)


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).