• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ПРИЕТИТЕ СЛЕД ПЪРВО КЛАСИРАНЕ СЕДМОКЛАСНИЦИ СЕ ЗАПИСВАТ ДО
 1 ЮЛИ 2014 Г. 
 До 1 юли 2014 г. вкл. учениците, завършили VII клас и приети в държавни и в общински училища, трябва да се запишат в съответното училище, в което са класирани, носейки удостоверението си за завършен седми клас. Тези от тях, които не са доволни от резултата си трябва да заявят желанието си за участие във второто класиране. Документът се подава в училището, в което са приети. Те нямат право да преподреждат желанията си за втория тур. Във втория етап на класиране участват и неприетите в нито едно училище, но те не трябва да подават ново заявление. 
 До 4 юли 2014 г. вкл. ще бъдат обявени резултатите от втория етап на класирането. Записването на приетите е от 7 до 9 юли 2014 г. включително, в съответното училище, с удостоверението за завършен седми клас.
 На 10 юли 2014 г. ще бъдат обявени записалите се на втория етап от класирането, както и останалите свободни места, за които може да се участва в третото класиране.
 От 11 до 15 юли 2014 г.вкл. в училищата гнезда се подават документи за трето класиране. Кандидатите могат да подреждат по желан от тях ред училищата, в които има обявени свободни места. До 17 юли 2014 г. вкл. ще излязат списъците с приетите ученици. Те могат да се запишат в съответното училище от 18 до 21 юли 2014 г. включително.
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).