• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Мелис „отново на училище“

сряда, 7 май 2014 г.Мелис Идризова, първенец на випуск 2012, ще ни гостува на Деня на Европа, 9 май. В момента тя е второкурсничка по специалността Европеистика в Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Посещението й е по инициативата „Отново на училище“ на Европейската комисия (ЕК), даваща възможност на служителите на Комисията да се върнат в училищата си и в специален час на класа да разширяват познанията на учениците за Европейския съюз. Мелис ще бъде „отново на училище” в качеството си на доброволец в проект на Представителството на ЕК в България. Проектът се нарича Младежки екип Европа (МЕЕ) и включва група студенти доброволци, чиято основна задача е да бъдат презентатори и освен това  да помагат в различни други проекти на Представителството.

За петте си години в СОУ „Св. Климент Охридски” Мелис не спираше да бъде активна и ученическата й биография включва: участие в национално състезание по ключови компетентности "Природни науки и екология", създаване на множество репортажи и интервюта за училищния сайт, победителски участия в училищния отбор по дебати, ангажименти на зам.-председател на Ученическия съвет, двукратно удостояване с наградата „Бризби”. Тя завърши А-паралелката (профил "Информатика с интензивно изучаване на английски език") с класни ръководители Бонка Русенова и Анелия Иванова.

Мелис (най-вдясно) с колеги след лекция на комисар Кристалина Георгиева в Нов български университет
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).