• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Съветът на настоятелите гостува на учителския съвет
Учредителното събрание на Училищното настоятелство на СОУ „Св. Климент Охридски” се проведе на 2 април 2014 година. Това се случи благодарение на усилията на работната група учители, ангажирали се с темата, и на отзивчивостта на поканените съграждани. В резултат на бързото и прецизно подготвяне на документите от адв. Васил Гавазов, на 15 април излезе съдебната регистрация на сдружението. На 29 април членовете на Съвета на настоятелите бяха гости на учителския съвет. Разговорът, продължил повече от час, беше делови и открит. Настоятелите съобщиха за някои вече направени от тях проучвания относно перспективи пред училището и поеха нови ангажименти. Каза се, че е важно срещите между учители и настоятели да са чести и по същество. Направеното за по-малко от месец е ясна заявка за нови възможности и амбиции пред СОУ „Св. Климент Охридски”.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).