• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

Трима ученици от СУ "Св. Климент Охридски" взеха участие в онлайн събитие, посветено на честванията на св. Методий в гр. Елванген, Германия. Йордана Лучева (9.а), Иван Върбанов (10.а) и Манол Димитров (9.а) бяха част от младите хора от над 7 различни държави в Дунавския регион, взели участие в дискусия на тема "Как следва да изглежда перфектният младежки лагер?". Дискусията беше на английски език. Нашите участници се включиха с иновативни идеи и градивни предложения, а на втория ден от събитието Йордана и Иван успяха да грабнат 2-ро и 3-то място във викторината, посветена на Дунавския регион и Дунавската Младежка Мрежа. С това си класиране те си осигуриха участие в Дунавския ден за участие (Danube Participation Day), който ще се проведе през октомври 2021 година в столицата на Словакия - Братислава.
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).