• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Една лична трагедия развълнува Троян в дните около новогодишните празници. Млада жена внезапно почина и остави сираче 4-месечната си дъщеричка Симона. За момиченцето остана да се грижи неговият баща, подпомаган ежедневно от две млади троянки. Тъжната история и човечността на двете жени намериха широк отзвук сред хората. След изнасяне на информация в медиите осиротялото семейство получи много дарения, беше отворена и банкова сметка.

Организаторите на училищния ни Пролетен базар предварително бяха решили да дарят събраните пари за Симона. Днес представители на училището ни посетиха момиченцето и му занесоха подаръци. Прочетете развълнувания разказ на Паулина Пенчева за гостуването при малката Симона и баща й.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).