• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


На 1 юни в Туристическия информационен център грамоти и парични награди получиха учениците, класирали се в областния етап на конкурса за рисунка "С очите си видях бедата". Сред тях бяха възпитаниците на СУ "Св. Климент Охридски" Николай Монев – 1-во място (група 7 – 10 години) и Александра Муселиева – 1-во място (група 14 – 18 години), чиито творби продължават за участие на национално ниво. Освен тях награда получи Десислава Цветкова от 12.б клас, класирана на 1-во място на общинско и на 2-ро – на областно ниво.

Конкурсът "С очите си видях бедата" е традиционна превантивна инициатива на ГДПБЗН – МВР с партньорство на Министерство на образованието и науката, Националния дворец на децата и е под егидата на Секретариата на откритото частично споразумение за големите бедствия (EUR-OPA) към Съвета на Европа. Основната ме цел е младите художници да пресъздадат със средствата на изобразителното изкуство познанията си за бедствията, начините за защита и действията на Единна спасителна система.  

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).