• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Лятна среща на дебатьори

понеделник, 31 август 2015 г.


На 29 август, събота, училищният клуб "Дебати" си организира импровизирано лятно двучасово обучение. Двама от най-запалените дебатьори, 12-класниците Любомир Кирилов и Памела Монева, се възползваха от възможността да научат някои техники за подобряване на стила на говорене пред публика, които биха могли да покажат в работата на клуба през идващата учебна година. Дилян Костов, член на Асоциация Дебати, който наскоро се върна от едноседмично обучение в Словения, беше готов да сподели с троянци наученото. Забавните упражнения за подобряване на зрителния контакт, управление на жестикулирането и интонацията, структуриране на речта дадоха видим резултат. Така, чрез работа в мрежа, предаване на опита, силна лична мотивация и доброволчески ентусиазъм, дебатьорската общност системно развива уменията за публична реч у младите хора. За работната среща съдействаха Община Троян и ОПЦ "Шошкова къща", за чието домакинство благодарим.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).