• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниВ Туристически информационен център – град Троян се проведе групова среща с организатори РУ – град Троян и ОБППМН. По време на срещата представители на КАТ – град Троян разказаха на учениците какво е пътна и лична безопасност и какво поведение да имат на пътя. След това с презентация и викторина се включи инспектор Милен Мешев, Детска педагогическа стая. По време на срещата ученици от големите училища в Троян дискутираха темите за пътна и лична безопасност, видове наркотици, агресия и агресивно поведение.

В края на срещата децата, групирани в отбори, премериха знания по темите. На първо място за брой верни отговори и време се класира отборът на ученичките от училището ни: Сияна Добрева, Диана Добрева, 5.а клас, Александра Митовска, Виктория Петрова, 5.б клас. Второто място отиде при отбора на учениците от Средно училище "Васил Левски", третото място беше отново за възпитаниците на нашето училище в състав: Васил Табаков, Георги Дрилски, Дария Дерменджиева и Павло Богдански, 5.а клас. Освен с медали и грамоти, децата си тръгнаха от събитието удовлетворени и с обогатени знания.

Мария Лекова

  

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).