• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Програмата по Сексуално и репродуктивно здравно образование – тематична област „Гражданско образование”, подтематична област „Психология на общуването” – е подчинена на идеята за формиране на умения за живот: себепознание и познаване на другите, група и групови норми, приятелство, любов и човешка сексуалност, рисково поведение, социални роли, възможности за реализация, общество и личност, ролята на медиите и др. Обучението залага знания, провокира чувства и емоции, ражда идеи, поставя началото на нови дейности и проекти, утвърждава приети в обществото ценности.

Групата се състои от 16 ученици от 9.б и 9.в клас на нашето училище. Тяхната първа публична изява беше представянето в електронна среда на презентации по темите „Полово предавани инфекции”, „ХИВ и СПИН”. С много желание учениците представиха своите чудесни презентации в присъствието на г-жа Младенова. Използвахме събитието за обсъждане на темите и разширяване на знанията. Особен акцент поставихме на превенция и предпазване от заболявания, които се предават по полов път. За пореден път групата показа, че работи много добре, усвоява знания чрез споделяне, преживяване, анализ и дискусии.

Анелия Иванова, ръководител на групата

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).