• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ИД Електронни медии


На 28 май нашият 9.а клас заедно с класния ръководител Даниела Лучева посети дентална клиника Di Kalinel Dent. Посещението беше с цел запознаване с професията.

В клиниката ни посрещнаха хора, които са мотивирани и видимо обичат работата си. Детски стоматолог ни разказа как е решил да избере тази професия, къде е учил и какви са етапите, през които е минал, за да направи първия зъб. Даде ни съвети как да предпазваме зъбите си и правилно да ги чистим. Показа ни 3D машина, с която се прави зъб само със снимка на останалите около него. За финал ни раздадоха като подарък ключодържатели.

Беше доста полезно да се види отблизо една толкова сложна и отговорна професия, с която хората, посветили се на нея, се гордеят. За учениците е добре да се правят такива срещи с професионалисти, понеже те ни показват реалната страна на професията.

Ренета Дочева, 9.а клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).