• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниУчилището спечели проект по Национална програма "Осигуряване на съвременна образователна среда", модул "Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап". По проекта ще бъде обзаведена стая за занимания по интереси на стойност 9997 лв. Заслугата е на учителите в ЦДО от начален етап и главно на Румяна Дудева. 

Целта е да се оборудва стая за отдих и занимания по интереси, съобразена със съвременното модерно европейско училище, която да подпомогне преподавателите при осъществяване на дейности в различни области като изкуства, наука, спортни и образователни игри по време на целодневното обучение на учениците. За целта стая 109 ще бъде ремонтирана и ефектно обзаведена, като сред предвидените придобивки са: детски куклен театър, детско кожено диванче, секция шкаф къща с бяла дъска, понички за сядане, шкаф стълбица. По проекта ще бъдат закупени богата гама консумативи и материали за работа, детски книги, образователни игри.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).