• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


През последните дни на май учениците от начален курс при СУ „Св. Климент Охридски“ - Троян имаха възможност да се насладят на театралната игра на техни съученици от 4. б клас. Две приказки на Андерсен, „Принцесата и граховото зърно“ и „Свинарят и царската дъщеря“, бяха слети в една интересна за децата история, изпълнена със смях и закачки, оригинални превъплъщения и уникални костюми.

Декорите за спектакъла бяха изработени от художника Красимир Кунчев, а музикалното оформление беше дело на Недко Чаушев и Рая Петрова. Зрителите се насладиха и на красив средновековен танц, изготвен от преподавателя по музика Весела Кунова, а режисьор бях аз – техният класен ръководител Христина Петрова.

Публиката сякаш се потопи в едно друго време с нрави, различни от нашите, с много красота и се докосна до царството на принцеси и техните придворни дами.

Всичко това стана възможно благодарение на проекта към МОН „Твоят час“, за който СУ „Св. Климент Охридски“ кандидатства. Изказвам специална благодарност на директора г-жа Иванка Цекова и на всички, които ми помогнаха при реализирането на представлението.

Благодарение на този проект не само публиката от ученици и родители бе удовлетворена, но и самите артисти се почувстваха много щастливи от този досег до театралното изкуство. Може би някои от тях наистина ще станат актьори в бъдеще.Христина Петрова


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).