• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


И тази година отборът на СУ "Св. Климент Охридски", воден от преподавателя си по история г-жа Снежка Амзова, стана победител в състезанието "Съкровищница на знанието", организирано от катедра "Информатика и информационни технологии" и Ученическия съвет при СУ "Васил Левски" (за миналогодишното състезание виж ТУК). Състезателите преминаха през седем пункта в града - Общината, Информационно-културния център, Музея на занаятите и сградата на конака, читалището и читалищната библиотека, фонтана на градския площад -  и изпълняваха поставените им на място задачи. Предлагаме ви разказа на една от участничките, седмокласничката Ивела Русенова.

На 9 май нашето училище взе участие в състезанието "Съкровищница на знанието", организирано от СУ "В.Левски" - гр. Троян. В началото бяхме много напрегнати, но щом играта започна, се отпуснахме. Тичахме много бързо, защото в регламента на състезанието се изискваше и бързина. Някои въпроси ни накараха да се замислим повече, а други ни отнеха броени секунди. В крайна сметка за втора поредна година спечелихме състезанието, като конкуренцията беше между участници в 4 отбора на възраст 5.-8. клас. Бяхме много щастливи и удовлетворени от представянето си. Всички усилия, които вложихме, си струваха. А и тортата също си я биваше!

Ивела Русенова

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).