• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниКакто ви обещахме, поместваме откъси от есетата, писани на английски език като част от състезанието по английски в рамките на Климентови дни 2015. Тогава учениците избираха да пишат по тема „Целта на  образованието е да превърне огледалата в прозорци” или да разсъждават какво би станало, ако се беше оказал прав IT специалистът Кен Олсен, заявил през 70-те години на миналия век: „Няма нито една причина хората да искат компютър вкъщи“. Написаното е част от сценария за ученическата дискусия, проведена на 18 ноември в актовата зала на нашето училище. Калоян Кюркчиев от 11.а клас направи превод на български език за читателите на сайта.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).