• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Заповядайте на Сляпа среща с книга

неделя, 6 декември 2015 г.


Сигурно знаете, че „сляпа среща” (blind date) е уговорена среща между двама, които не се познават. А чували ли сте за сляпа среща с книга? Това е модна инициатива на различни книжарници и четящи общности по света – предлагат книги, завити в амбалажна хартия, върху която понякога има само кратки надписи „жокери” за съдържанието й.

Обявената от МОН Национална седмица на четенето (7-12 декември) е добър повод да организираме в училище Сляпа среща с книга. Поканени са всички - малките и големите ученици, учителите и служителите. Донесете от вкъщи интересна и запазена книга. Можете да оставите послание върху страниците й или в специална картичка. Можете да останете анонимен или да я подпишете. Срещу този жест на участие ще получите талон, който ще ви осигури право да изберете опакована книга по време на инициативата Сляпа среща с книга.

Книгите ще се събират при педагогическия съветник г-жа Анелия Иванова до 10 декември, четвъртък. Сляпа среща с книга ще се проведе през голямото междучасие в петък, 11 декември, във фоайето но училището. Може би това ще е среща, при която мнозина ще попаднат на книга, писана точно за тях.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).