• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниЕлате на нашия БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР „УСМИВКА В КУТИЯ“. Той ще се проведе във ВТОРНИК (8 декември), голямото междучасие, в училищното фоайе. Всичко е ръчно направено от нас  – коледни картички и сладкиши. Средствата, получени от базара, ще използваме за закупуване на подаръци за деца от бедни семейства и така ще се включим в кампанията "Подари усмивка в коледна кутия". Благодарение на вас тези деца също ще изпитат красотата на наближаващите празници. За тях това ще бъде най-хубавата и най-радостна Коледа. Дядо Коледа ще дойде и при тях и ще остави след себе си много усмивки и сърца, пълни с радост. Децата ще повярват, че на Рождество Христово стават чудеса.
 6.б класСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).