• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


За пореден път нашето училище беше домакин на едно важно за общината и учениците събитие. Години подред от СОУ "Св. Климент Охридски" излизат добре подготвени в областта на химията, биологията и технологиите ученици, много от които избират да продължат образованието си в Химикотехнологичния и металургичен университет (ХТМУ) - София. Именно затова ХТМУ от известно време провежда при нас състезание, резултатите от което имат стойност на кандидатстудентски изпит. Тази година през месец март се организира състезание по химия и в него се включиха ученици от 11. и 12. клас от цялата община. На високо ниво, с оценки "отличен" и "много добър", се представиха учениците от 11.б клас: Наталия Илийкова, Таня Вълковска, Памела Монева, Самуил Симеонов, Мартин Акимов. Тези високи резултати ни дават възможност да запишем всяка една специалност в ХМТУ - София и да станем добри специалисти в областта на химията, биологията, биотехнологиите и бизнеса. Пожелаваме късмет на всички бъдещи студенти и благодарим на ХТМУ за предимствата, които заслужено сме извоювали през годините.

Памела Монева, 11.б клас


Учениците от 11.б и преподавателката им по химия Ваня Иванова с поредна идея за екопроект

Трима от евентуалните бъдещи студенти на ХТМУ със сертификати, удостоверяващи успешните им резултати

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).