• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


За втора година (ВИЖ) учениците от ПИГ 4 при 3.а клас приготвиха здравословна храна по повод Европейския ден за здрвословно хранене и готвене с деца.

Под мотото „Да научим децата сами да готвят – бързо, лесно, вкусно и здравословно” протекоха днешните следобедни занимания. Всички с голямо желание се включиха в трескавата подготовка на нашия здравословен енергиен десерт. Нашият краснописец записа рецептата на дъската. Любознателните сами намериха информация за продуктите и я споделиха със своите съученици. Добрите математици бързо увеличаваха 5 пъти грамажа на продуктите. След като учениците се убедиха в полезните свойства на съставките, любопитните детски сетива бързо усетиха прекрасния вкус на червената боровинка, фъстъченото масло, кокосовите стърготини, меда, овесените ядки и филетираните бадеми. Под зоркото наблюдение на учениците сладкарите смесиха продуктите и добре ги разбъркаха. После изсипаха сместа върху хартия за печене в голямата тава и украсиха с филетирани бадеми. А след това тавата беше отнесена в столовата на училището, където с любезното съдействие на готвачките се извърши печенето на десерта.

- Мммм... Много вкусен десерт - облизваха се децата. А той беше толкова голям, че имаше дори за майките.
Румяна Дудева              

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).