• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Участвахме в SDA Open 2014

събота, 27 декември 2014 г.


Сред 88-те участници в националното състезание по дебати SDA Open 2014, което се проведе в периода 20-22 декември в София, бяха и представители на клуба по дебати в СОУ "Св. Климент Охридски" - един от 15-те училищни дебатьорски клуба в страната. За столицата заминаха 11-класниците Памела Монева, Габриела Ангелова, Любомир Кирилов и Виктор Пейковски. Трите дебатьорски дни бяха, както винаги на такива състезания, много емоционални и зареждащи. Интензивна работа в развиваща среда на ученици и студенти от цяла България - София, Русе, Шумен, Пловдив, Стара Загора, - предизвикателни и важни теми за дебатиране, гостоприемството на столичното 22-ро СОУ и запомнящия се финал в аулата на Софийския университет, нови познанства и приятелства, усещане за развиване и усъвършенстване на лични умения, обещания за следващи събития на Асоциация Дебати - това е, което получиха нашите дебатьори в самия край на календарната 2014 година. Към състезанието имаше сериозен медиен интерес. Повече за дебатьорската мрежа в България и нашето присъствие в нея ще разкажем след празниците.

РЕПОРТАЖ НА БНТ  

РЕПОРТАЖ НА BULGARIA ON AIR с участието на Памела и Габриела


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).