• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

При баба Елена на Игнажден

събота, 27 декември 2014 г.


С настъпването на 20-ти декември, Игнажден, се отбелязва началото на новата година и новият ден – това е времето, в което денят започва да расте. На този ден е много важно какво правим, защото от това зависи каква ще е годината ни.

За учениците от 9.а клас следващата година трябва да е много добра и успешна, защото на Игнажден те направиха едно голямо ДОБРО - посетиха 88-годишната баба Елена, която живее сама и без електричество в черноосъмската махала Иваншница. Пренесоха й дървата, подредиха ги край къщата й, пренесоха няколко върлини, от които съсед ще й скове портичка. Баба Елена много се зарадва и на продуктите, които й донесоха момчетата и момичетата полазници. Нали в народната традиция се казва, че от това, кой ще влезе пръв в къщата на Игнажден, се гадае каква ще бъде и следващата година. Ако полазникът е добър, то и в къщата през цялата година ще има благоденствие и успех във всичко.

Цветанка Босева, класен ръководител

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).