• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Домакините от Троян с проф. д-р Е. Василева и гл. ас. М. Косева
От 23 до 26 юни в Троян се проведоха Деветите национални педагогически четения под надслов "Да запазим усмивката в училище". Тема на четенията беше "Моето педагогическо ежедневие". Научен ръководител беше проф. д-р Емилия Василева от Факултета по педагогика на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, помагаше й  гл. ас. Мариана Косева. Проф. д-р Василева е и ръководител на Център „Хуманна педагогика“ към Национално сдружение „Рьорих.

Заедно с г-н Даниел Андреев представихме нашето училище с доклад и презентация на тема "Тиймбилдинг и неговото място в обучението в начален етап". В първата част беше споделен ефектът от проведената екскурзия до Хлебна къща в гр. Габрово, а във втората - преживяванията на третокласниците при посещение на Църковно-училищния комплекс в село Гумощник. Помощ в изготвяне на презентацията оказаха колегите Таня Данчева, Светла Червенкова и Ангел Кенаров. Тя предизвика истински интерес сред присъстващите учители от цяла България, което пролича по задаваните към нас въпроси, продължили и в кафе-паузата, и уговорките да им я изпратим. Доволни сме от участието си и считаме, че беше успешно.

Емилия Пауникова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).