• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Силна подкрепа за "Две шепи вода"

Публикувано от Н. Генкова събота, 15 октомври 2011 г.


На празника на Троян, Петковден (14 октомври), училището ни посрещна ВИП гости. Министърът на околната среда и водите Нона Караджова заедно с част от своя екип, с депутати и репортери от няколко национални медии дойде за среща с участниците в проекта "Две шепи вода". Гостите имаха предварителна информация за успешния миналогодишен проект от писмо, публикувано и в официалния сайт на Екоминистерството (виж ТУК, банера на кампания "Обичам природата - и аз участвам!", линк „Вашите писма”).

Г-жа Караджова и колегите й не скриха, че са впечатлени от училищната екоинициатива, и поеха ангажимент да съдействат за превръщането й в национална. Нещо повече - малко по-късно, като един от официалните гости на Празника на Троян, г-жа Караджова емоционално заяви пред насъбралото се множество на троянския площад, че срещата й с учениците от СОУ "Св. Климент Охридски" е била едно от най-хубавите й преживявания като министър и че ще бъде оказана пълна подкрепа на проекта с хубавото име "Две шепи вода".

ТУК вижте репортаж на Стефания Калева от 9.а клас за срещата в училище.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...