• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Силна подкрепа за "Две шепи вода"

събота, 15 октомври 2011 г.


На празника на Троян, Петковден (14 октомври), училището ни посрещна ВИП гости. Министърът на околната среда и водите Нона Караджова заедно с част от своя екип, с депутати и репортери от няколко национални медии дойде за среща с участниците в проекта "Две шепи вода". Гостите имаха предварителна информация за успешния миналогодишен проект от писмо, публикувано и в официалния сайт на Екоминистерството (виж ТУК, банера на кампания "Обичам природата - и аз участвам!", линк „Вашите писма”).

Г-жа Караджова и колегите й не скриха, че са впечатлени от училищната екоинициатива, и поеха ангажимент да съдействат за превръщането й в национална. Нещо повече - малко по-късно, като един от официалните гости на Празника на Троян, г-жа Караджова емоционално заяви пред насъбралото се множество на троянския площад, че срещата й с учениците от СОУ "Св. Климент Охридски" е била едно от най-хубавите й преживявания като министър и че ще бъде оказана пълна подкрепа на проекта с хубавото име "Две шепи вода".

ТУК вижте репортаж на Стефания Калева от 9.а клас за срещата в училище.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).