• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Избрахме си кмет

петък, 21 октомври 2011 г.

СИП Електронни медии

В четвъртък, в седмицата преди местните и президентските избори, учениците от 12.в клас (бизнес паралелката) влязоха в ролите на кандидат-кметове и техни съветници и разиграха примерна предизборна кампания, включваща открита дискусия и среща с избирателите (от 11.в). Това беше поредното им бизнес задание. Научихме, че подготовката им е протекла в рамките на един месец, като всеки от сформираните пет екипа е трябвало да избере своя кандидат-кмет, да проведе изследвания за нуждите на общината, да проучи сегашното състояние на микро- и макросредата в нашия град, да очертае основните проблеми, да подготви предизборна програма, да определи основните области, подлежащи на промяна, и да избере печеливш подход на управление на общината. Екипите е трябвало да се погрижат и за немаловажната PR дейност и като резултат бяха подготвили специални плакати и рекламни клипове.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).