• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

По повод десетата година от основаването си, емблематичният форум за студентски стаж и кариера „Кариери – Добра Кариера, Добър Живот”, провеждан от JobTiger, прерастна в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”. Днес, организаторът JobTiger обявява конкурс за лого на форума. Предвиденият награден фонд е в размер на 1000лв.
В конкурса могат да се включат всички художници, дизайнери, студия, студенти, професионалисти и аматьори, всеки, който търси реализация и има интереси в сферата на рекламата и графичния дизайн. Всеки участник може да изпрати до 3 броя различни проекти.
Конкурсът ще бъде в два етапа, като само финалистите от първи етап имат право да участват във втори етап. Предложението/-ята в .jpg формат – цветно и монохромно изображение ще бъдат приемани в периода 22.08.2011 – 15.10.2011. В рамките на една седмица, журито ще подбере петте най-добри предложения и ще ги обяви публично. Краят на конкурса и обявяването на победителя ще бъде на 01 ноември 2011г.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).