• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 6 април се проведе традиционният Великденски базар в нашето училище. Инициативата е на Детския парламент към училището, който работи по проект „Твоят час“. Момичетата от Детския парламент продаваха яйца, картички, сувенири и сладкиши, изработени от децата, учениците и родителите им. Всяка година средствата, които се съберат на базара, отиват в подкрепа на дадена благотворителна кауза. Тази година ние ще подкрепим инициативата на Община Троян „Помним героите си“. Събраните от Общината средства ще бъдат вложени в обновяване Паметника на загиналите във войните (при Вила "Ванна"), озеленяване на терена, монтиране на нови паметни плочи, ремонт на разрушените части на оградата и плочите, тържествено отбелязване на годишнината. Събраната от базара сума е 250 лева и още същия ден беше връчена на зам.-кмета Поля Димова от Илияна Петрова, председател на Детския парламент.
Анелия Иванова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).