• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Loveguide отново в училище

сряда, 4 декември 2019 г.


За втора поредна година в училище гостуваха лектори от платформата за сексуално и здравно образование Loveguide https://loveguide.bg/. Открито и приятелски успяха да предразположат учениците и да говорят с тях по теми за безопасното им поведение онлайн и какви промени настъпват в пубертета.
                                                                                                        ==>

В двудневните срещи бяха включени учениците от шести, седми и осми клас. Те имаха възможността да научат повече за телата си и за това какви физически и емоционални промени се случват с тях по време на пубертета. Разговорите обхванаха и темите за това как да изграждаме искрени и пълноценни връзки, как да разграничаваме границите във взаимоотношенията и как да бъдем толерантни и отговорни с околните. Освен дискусия, учениците имаха възможността да изгледат и кратки видеа по различни въпроси от youtube канала на платформата https://www.youtube.com/channel/UCkGHWApD1HKvIG39GpR5sEw/videos.  В края на всяка лекция всеки един от учениците получи наръчник за тийнейджъри, в който подробно може да прочете за всички обхванати по време на срещата теми.

Мария Лекова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).