• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Пореден успех на наши еколози

четвъртък, 28 октомври 2010 г.


За пореден път ученици от нашето училище, водени от г-жа Ваня Иванова, представиха област Ловеч на Национално състезание по природни науки и екология (Кърджали, 22-24 октомври) и се завърнаха оттам със спечелени студентски права. Ето какво разказаха самите участнички - Мария Христова (12.б) и Светослава Дункова (12.а):

"Бяхме притеснени, защото никога не сме участвали в подобен формат и като цяло не сме излизали пред много хора. Това ни смущаваше и се бояхме, че няма да се справим, но с общи усилия успяхме! По-вълнуващ и за двете ни беше първият ден - постерната сесия - защото там се запознахме с някои от екипите, с техните преподаватели, с еколози и минувачи - любители и ценители на природата. Силно впечатление ни направи Николай Терзиев от Българско дружество за защита на птиците, с когото си разменихме координати. Имаше много хубави проекти с много добре подбрани теми. Поканихме нашите нови съмишленици да се включат във втората ни жива верига и се надяваме да се срещнем отново с тях!"


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).