• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Представяме ви филм на един български 17-годишен ученик по няколко причини. Пълнометражният (100-минутен) "Тeenday 3", чийто сценарист, режисьор и оператор е Юлиян Спасов от столичната Френска гимназия, е спечелил специалната награда на международен филмов конкурс в Япония. Филмът е предшестван от "Тeenday 1" и "Тeenday 2", разпространявани в интернет, които имат над 90 000 виждания, а пълнометражният трети филм е имал своята премиера в софийското кино "Одеон" през пролетта. Актьори в лентата са ученици от различни столични училища и възрастни непрофесионалисти. Жанрът, посочен на страницата му във Facebook, е teen movie. Всъщност, бихме го определили като нещо средно между документалистика, есеистика и художествен филм.

Основната причина да му отделим място е отзивът на ученици от нашето СОУ, които помолихме да го изгледат. Ето техните оценки:

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).