• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Грамоти за наши учители и ученици

Публикувано от Н. Генкова вторник, 25 май 2010 г.

И тази година учител от СОУ "Св. Климент Охридски" е носител на почетната грамота "Неофит Рилски". Това е г-жа Ваня Иванова, преподавател по химия. Ежегодната награда на МОН се връчва на 24 май "за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета". Г-жа Иванова неведнъж е доказала, че нейни възпитаници могат да печелят призови места на национални състезания. Последният такъв успех беше от Второто национално състезание за ключови компетентности по природни науки, провело се в Троян.

За пети пореден път в навечерието на 24 май грамоти връчва и РИО-Ловеч. За високи резултати през учебната 2009-2010 г. са отличени учителят Свилен Димитров и учениците Момчил Георгиев, Недялко Ковачев, Бойко Лучев и Цветелина Нешева. Както вече писахме, този екип ще представя училището ни Националния кръг на Олимпиадата по информационни технологии.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...