• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ОТ СОУ „В. ЛЕВСКИ” КАНЯТ НА ПРАЗНИК

вторник, 27 януари 2009 г.

Във връзка с патронния си празник 19 февруари СОУ „В. Левски” обявява поредица от инициативи, като кани училището ни да се включи в тях. Троянските ученици ще имат възможност да се изявят в: областно отборно състезание за оригинално, атрактивно и артистично самоизразяване по тема „Училището в нас и ние в него”; състезание по български език „Аз пиша грамотно”; конкурс за лична творба (стихотворение, разказ, есе, рисунка, песен) под надслов „Поклон пред теб, Апостоле!”, в който могат да участват ученици и учители. В близките дни СОУ „Св. Кл. Охридски” ще направи селекцията на отбора си за областното състезание. А всички желаещи да изпробват себе си в другите два конкурса могат да получат повече информация за регламента от учителите си по литература. Пожелаваме чудесно представяне!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).