• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

На 31.05.2023 г. в  ОУ "Христо Никифоров" град Ловеч се проведе работна среща за споделяне на добри практики, свързани с дейности за ефективно включване в образователния процес на всяко дете и ученик със специални образователни потребности. Приветствие към участниците направи г-жа Иваничка Буровска, началник на Регионално управление на образованието – Ловеч, в присъствието на г-н Даков, експерт по приобщаващо образование. По време на срещата се представиха идеи, практики и опит от колеги от детски градини, училища и центрове. Училището ни представи интегриран подход на обучение за ученици със специални образователни потребности и част от добрите практики на работа на училищния психолог Мария Лекова. Събитието показа, че подобни срещи са ценни за специалистите и дават възможността за обмяна на опит, идеи и ефективно партньорство между институциите в сферата на образованието.

 

Татяна Младенова, ЗДУД


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).